راهنمای نهایی برای فروش موفق

عدم پیگیری چه به خاطر ترس باشه، چه به خاطر ناکارآمدی، به هرحال دیوونگیه!

هر مدیری برای کسب و کار خود نیاز به یک فروشنده حرفه ای دارد و برای آن که بتواند در کسب و کار خود موفق باشد و در عرصه رقابت حرفی برای گفتن داشته باشد باید به این امر توجه ویژه ای داشته باشد .

حتی اگه خودتون باور دارید که ذاتا در فروش حرفه‌ای هستین، تبدیل سرنخ‌ها به مشتری بالفعل کار سختی حساب میشه و مهارت‌های خاصی لازم داره.

تکنیک فروش قدیمی ، مانند یک چاقو کند است که شاید ببرد ، اما خیلی سخت و نه خیلی تمیز . مشتریان امروز بسیار هوشیار و آگاه هستند.

تصویر ذهنی شما از خودتان روی میزان و توسعه فروش تان اثر مستقیم دارد. سعی کنید از فروشندگان ترسو نباشید، روی پای خودتان بایستید و ابراز وجود کنید تا کم‌کم اعتمادبه‌نفس لازم را برای فروش خوب و حرفه ای به دست بیاورید.

اگر می خواهید درباره دوره مدیریت کسب و کار بیشتر بدانید، مقاله دوره mba چیست را مطالعه کنید

برای هر مذاکره باید برنامه ای وجود داشته باشد . برنامه ای که حاوی اشتیاق ، اهدف و نحوه رسیدن به مقصد باشد. اما تبادل اطلاعات و ارزش باید دوطرفه باشد .

در سراسر فرایند فروش ، باید با افراد متفاوتی صحبت نمایید. هر فروشنده نیاز به رویکرد تناسب دارد.

خوب گوش دادن یک هنر است. توجه به پیامهای غیر کلامی مثل تون صدای محمد جانبلاغی مشتری خود بخشی از این فرایند جمع اوری اطلاعات است.

تخفیف دادن ممنوع!

در پایان باید تاثیر راه حل فروشنده با تکنیک مقایسه و ارزشی که برای او شکل می گیرد را اثبات کرد.

تکنیک “ایجاد نیاز در مشتریان” برای فروش بیشتر (درس ۱۱ آموزش فروش)

مدیران فروش موفق برای حل این مشکلات اقداماتی را اتخاذ می کنند که در ذیل به تفصیل شرح داده ایم.

در خصوص بازار رقابت باید اطلاعاتی جمع‌آوری شود ، اطلاعاتی در مورد نقاط قوت و ضعف راه‌حل‌های خود و رقبا ، کمک می‌نماید تا شما در رقابت خود با دید باز عمل نمایید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *